Skip to main content

Bijbaan Horeca

Amersfoort, Utreque - Explorar localização Comida & Restaurante Tempo parcial

Descrição da vagaBijbaan Horeca

Als Horeca medewerker bij IKEA Amersfoort verwelkom je samen met je collega’s duizenden gasten in het restaurant, de bistro (hotdogs en softijs!) en de Swedish Food Market. Want een uitje naar IKEA is pas compleet met een hapje en een drankje. Jij maakt dit voor iedereen speciaal. Je werkt 12 uur per week en wordt vooral ingezet op avonden, weekenden en in schoolvakanties! Voor kandidaten met een wat ruimere beschikbaarheid zijn er ook mogelijkheden om wat meer te werken (maximaal 24 uur per week)

Een werkplek waar je je thuis voelt
Het is écht waar: op de afdeling Food is geen dag hetzelfde. Klanten bezorg jij overal een grote glimlach. En natuurlijk het leukste uitje: lekker uit eten met familie of vrienden hoeft niet superduur te zijn. Trek het IKEA-uniform aan, wordt op alle plekken eerst goed ingewerkt én krijg een training over voedselveiligheid. Zo leer je alle kneepjes van het vak als horecamedewerker. Wat je precies doet? Denk bijvoorbeeld aan het:
-bereiden van maaltijden in de keuken,
-verkopen van hotdogs en ijsjes.
-draaien van de kassa.
-schoonhouden van tafels, koffiemachines en je werkomgeving.
-verkopen en adviseren van klanten over Zweedse delicatessen (met die bijzondere namen).

Dit is IKEA
Kan je het je voorstellen? IKEA is ooit begonnen als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland. En ondertussen zijn we te vinden in 63 landen met een uniek assortiment. Met trots! Het liefst zijn alle 400 collega’s van IKEA Amersfoort de hele dag bezig met het overtreffen van alle klantverwachtingen. Sterker nog, we gaan nog veel verder dan dat. Het is ons doel dat ons bedrijf een positieve (duurzame) verandering realiseert in de samenleving. Daarom zeggen we ook: “We hebben een passie voor het dagelijks leven thuis. We willen een beter dagelijks leven mogelijk maken voor zoveel mogelijk mensen.”

Werken in een team waar iedereen 100% voor elkaar klaarstaat. Dat zie je helemaal zitten. Waar het druk is springen we voor elkaar in, zelfs soms bij de klantenservice of in het magazijn. Bij IKEA zijn we 1 team. Als het erg druk is, helpen ook de managers in de spoelkeuken met afwassen. Samen maken we er een feestje van! We willen de klant blij maken. Dat doen we met een divers team van alle leeftijden, soorten en maten. Je krijgt er een tweede familie bij die ieder talent (groot of klein) waardeert.

Dit ben jij
Iemand die de slingers iedere dag ophangt en successen viert. Die ondanks dat het druk is, positief en vriendelijk blijft en tempo maakt. We snappen dat je leven niet alleen IKEA is en je mag daarom 2 avonden van de week blokken waarop je niet werkt. Je ontvangt vier weken van tevoren je rooster, zodat je op tijd weet wanneer je moet werken. Zin om te starten? Check of je dit hebt:
-weinig of veel horeca-ervaring: het maakt ons niet uit, als je alles maar wilt leren.
-'s avonds en in het weekend beschikbaar.

Goed voor onze aarde én voor jou
Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou. Want in je baan als horecamedewerker krijg je:
-Een aantrekkelijk salaris. Als je 21 jaar of ouder bent, verdien je €11.31. Voor 7 en na 19 uur is je uurloon door de geldende toeslag €16.96 en op de zaterdagavond na 19 uur en de gehele zondag wordt dit zelfs €22.62. (Deze bedragen zijn bruto per uur)
- 8% vakantiegeld in mei en een vaste 13e maand in december. Je kunt beide overigens ook maandelijks laten uitbetalen als je dat liever wilt
- 15% personeelskorting (na doorlopen van proeftijd)
- Een leuke, uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid
- Een informele en open werksfeer waar jouw ontwikkeling telt!

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Solliciteer dan direct en beantwoord zo nauwkeurig mogelijk de vragen, die je in de volgende stap krijgt.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!