Skip to main content

Kok (Parttime)

Amersfoort, Utreque - Explorar localização Comida & Restaurante Tempo parcial

Descrição da vagaProductiespecialist (24 uur)

Bij IKEA zijn we op zoek naar een Kok (bij IKEA noemen we dat een Productiespecialist).

De weerverwachting van komende week ziet er IKEA-achtig uit. Dat wordt weer gezellig dringen bij het buffet! Als productiespecialist (kok) bereid je tijdens drukke dagen voor meer dan 2.000 bezoekers per dag mooie gerechten zoals bijvoorbeeld dé Zweedse balletjes.

We staan zowel open voor fulltime als parttimekandidaten (minimaal 24 uur per week).

EEN WERKPLEK WAAR JE JE THUIS VOELT
Smaakt je carrière naar meer? Doe superveel kennis op als productiespecialist. Je werk bij IKEA is zoveel meer dan alleen een baan. Iedere dag maak je bezoekers blij met een goed gevuld en heerlijk buffet vol verse producten. Met de juiste inkoop voorkom je voedselverspilling. En bestel je toch iets te veel, dan werk je met "Too Good To Go". Samen met je team ga je knallen: geen ‘nee’ verkopen, wél bij-verkopen. Jij maakt het verschil door:
-te bestellen op basis van cijfers (én het weer): hoeveel vers ga je inkopen?
-de beste voedselveiligheid te garanderen.
-te werken met het meest gemotiveerde team van IKEA, want jij geeft vandaag leiding aan het keukenproces.

DIT IS IKEA
Kan je het je voorstellen? IKEA is ooit begonnen als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland. En ondertussen zijn we te vinden in 63 landen met een uniek assortiment. Met trots! Het liefst zijn alle 6.000 collega’s in Nederland de hele dag bezig met het overtreffen van alle klantverwachtingen. Sterker nog, we gaan nog veel verder dan dat. Het is ons doel dat ons bedrijf een positieve (duurzame) verandering realiseert in de samenleving. Daarom zeggen we ook: “We hebben een passie voor het dagelijks leven thuis. We willen een beter dagelijks leven mogelijk maken voor zoveel mogelijk mensen.”

Op alle afdelingen binnen IKEA proef je de Zweedse cultuur direct wanneer je binnenloopt. We groeien samen: jij als persoon én professional met je team. Samen met 4 andere productiespecialisten rouleer je de dagelijkse aansturing en andere werkzaamheden, zoals bestellen, inventariseren en voedselveiligheid. Wie doet wat vandaag? Je stuurt in een shift tussen de 4 en 10 collega’s aan, afhankelijk van de drukte. Je werkt vanzelfsprekend ook zelf mee in het proces. Op de afdeling Food krijg je er direct een extra familie bij. Dat noemen wij in het Zweeds ‘sällskapligt’, of ook wel gezellig.

DIT BEN JIJ
De grote aantallen zijn je grote uitdaging. Toch houd jij oog voor detail en ben je scherp op de wensen van de gasten. Met een grote glimlach en een gezellig grapje. Je bent flexibel in je werktijden. Daarnaast heb je:
-bij voorkeur een mbo-diploma op zak voor facilitair management, de middelbare hotelschool of zelfstandig werkend kok.
-weinig of veel ervaring: het maakt ons niet uit, we leren je graag alles.
-kennis van sociale hygiëne en HACCP óf je bent bereid deze training te volgen op onze kosten.

GOED VOOR ONZE AARDE EN VOOR JOU
Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou. Want bij deze baan hoort:
- een salaris rond de 2000 euro (bruto op basis van fulltime). Daarboven op komen nog toeslagen op avonden en weekenden, die kunnen oplopen tot 100%.
- 8% vakantiegeld in mei en een vaste 13e maand in december
- 15% personeelskorting (na doorlopen van proeftijd) bij alle IKEA-winkels in Nederland
- Een leuke, uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid
- Een informele en open werksfeer waar jouw ontwikkeling telt!

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Solliciteer dan direct en beantwoord zo nauwkeurig mogelijk de vragen, die je in de volgende stap krijgt.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!