Skip to main content

Logistiek Medewerker (32-35 uur)

Amersfoort, Utreque - Explorar localização Cadeia de Logística & Abastecimento Tempo inteiro

Descrição da vaga

WIE JE BENT

IKEA Amersfoort is op zoek naar nieuwe collega's voor de afdeling Logistiek. We hebben mogelijkheden voor diverse contractvormen.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
- Je bent in ieder geval flexibel inzetbaar (zowel door de week als op zaterdag en zondag). Je zult vooral worden ingedeeld overdag tussen 6.00 en 00.00 uur. Natuurlijk niet de hele periode maar een deel van dat tijdsblok. Je zal soms ook op andere tijden worden ingedeeld maar je zal dus vooral overdag worden ingedeeld. Je kan in ieder geval een blokdag en een vaste werkdag aangeven.
- Je bent enthousiast, zelfstandig en kan makkelijk schakelen tussen werkzaamheden
- Je werkt graag samen in een team en helpt je collega's graag.
- Je hebt ervaring met fysiek zwaar werk (logistieke ervaring is een pré), bent ouder dan 18 jaar en beschikt over eigen vervoer i.v.m. zeer vroege begintijden en/of late eindtijden.

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

Als medewerker logistiek zorg je er onder andere voor dat de winkel gevuld is. Hoe je dag er uit kan zien: je start vandaag om 6.00 uur. Bij aanvang krijg je instructies mee voor deze werkdag. Als eerste ga je aan de slag met de lijst van artikelen die voor die dag geteld moeten worden. Je werkt daarbij nauwkeurig en secuur. Daarna ga je naar je afdeling om aan de slag te gaan met het vullen van de artikelen in de schappen. Je werkt volgens de regels en de apparatuur die je ter beschikking hebt. Je weet dat je daar voorzichtig en veilig mee om moet gaan en die verantwoordelijkheid pak je gewoon. Een collega die al klaar is met zijn eigen afdeling komt je helpen, zodat alle afdelingen gevuld zijn voordat de winkel om 10:00 uur open gaat. Na de pauze ga je orders verzamelen en zorg je dat de goederen die een klant online besteld heeft netjes bij elkaar gezocht worden. In het zelfbedieningsmagazijn kom je een klant tegen, die even wat wilt vragen. Je helpt deze klant zo goed mogelijk, omdat we bij IKEA de klant voorop stellen in alles wat we doen.

Voor collega’s wat meer logistieke ervaring hebben we ook mogelijkheden om te rijden met bijvoorbeeld een reachtruck of een heftruck. Dus als je al een hef- of reachtruck opleiding of ervaring hebt, is dat handig maar niet noodzakelijk. Ook is het voor een aantal collega's mogelijk om bij IKEA een reach- en heftruckcertificaat te halen.

ONS TEAM BINNEN IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren.

IKEA Amersfoort is de 11e IKEA store die in Nederland in 2006 is geopend. Met zo'n 380 collega's zorgen we er dagelijks voor dat onze store het bezoeken waard is!

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:
- Wij zijn trots op onze informele, open werksfeer waar jouw mening telt;
- Een marktconform salaris met een dertiende maand, onregelmatigheidstoeslagen een tegemoetkoming in de reiskosten;
- Een leuk team met enthousiaste collega’s;

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Solliciteer dan via deze website. Upload je CV en geef in je motivatiebrief in ieder geval antwoord op de volgende vragen:
- Geef in je brief duidelijk welke contactvorm (hoeveel uur per week) het beste bij je past en waarom.
- Kun je een voorbeeld noemen waaruit blijkt dat je goed kunt samenwerken?
- Kun je uitleggen waarom een baan die fysiek vrij zwaar is, goed bij je past?

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatie procedure.

We behouden ons het recht voor om de vacature eerder te sluiten dan de genoemde sluitingsdatum of deze langer open te stellen.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!