Skip to main content

Verkoper Showroom (Parttime)

Amersfoort, Utreque - Explorar localização Vendas & Comercial Tempo inteiro

Descrição da vaga

WIE JE BENT

De juiste matras verkopen of de optimale garderobekast samenstellen is een heel proces: jij wil daar alles over leren! Jij voelt je helemaal in je commerciële element als je klanten vakkundig helpt. Luisteren, meedenken en advies geven kan je als geen ander.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:

- Je bent klantgericht: je hebt een open en vriendelijke uitstraling en je voelt goed aan hoe een klant benaderd wil worden
- Je hebt commerciële ervaring, bijvoorbeeld in de HORECA of in de Retail.
- Je stapt makkelijk op onze klanten af, bent ondernemend en hebt commercieel inzicht;
- Je hebt het vermogen makkelijk te schakelen tussen de verschillende werkzaamheden en houdt daarbij de klant in focus;
- Je bent flexibel inzetbaar op doordeweekse dagen, weekenddagen en vakanties.
- Je bent een teamplayer.
- Je bent voor 20 tot 28 uur in de week beschikbaar.

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

Als verkoopmedewerker Slaapkamers word je de slaapkamerexpert van IKEA. Je hebt kennis van de verschillende matrassen, je kan klanten adviseren wat het juiste matras is voor hen. Je komt met leuke, mooie en creatieve oplossingen voor het samenstellen van de garderobekasten.

Hoe je dag er uit kan zien: je start je werkdag met een kort overleg waarin de bijzonderheden van deze dag worden doorgenomen. De eerste klant loopt over de afdeling en je helpt hem met het uitzoeken en samenstellen van de kledingkast. Met jouw kennis van het kledingkastensysteem maak jij een tekening in het kledingkastenprogramma. Door de juiste vragen te stellen, help je de klant bij het maken van de juiste keuze in stijl, indeling en budget. Je volgende klant is een planservice, deze klant heeft een afspraak gemaakt om een kledingkast tekening te laten maken. Dit gebeurt via videocall op afstand, omdat de klant liever vanuit huis geholpen wil worden. Terwijl jij aan het eind van de dag opruimt bij de bedden help je nog een laatste kant bij het uitzoeken van een nachtkastje.

ONS TEAM BINNEN IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

IKEA Amersfoort is de 11e IKEA store die in Nederland in 2006 is geopend. Met zo'n 380 collega's zorgen we er dagelijks voor dat onze store het bezoeken waard is!

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:
- Een marktconform salaris met een dertiende maand en onregelmatigheidstoeslagen (die op kunnen lopen tot wel 100%)
- Een rooster via de app vier weken van tevoren en de leukste collega’s.
- Een informele en open werksfeer waar jouw ontwikkeling telt!

Om te ontdekken wat de collega’s van IKEA drijft; klik op de link UPPDRAG bovenaan de pagina (naast het IKEA-logo).

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Upload je CV en geef in jouw motivatiebrief (je motivatiebrief voeg je toe in het uploadveld onder “Deel wat meer” op de sollicitatiepagina) in ieder geval antwoord op de volgende vragen:
- Wat spreekt jou aan in deze vacature bij Sales?
- Waarom ben jij het commercieel talent wat wij zoeken?

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!