Skip to main content

Logistiek ingangscontrole medewerker

Amsterdã, Holanda do Norte - Explorar localização Cadeia de Logística & Abastecimento Tempo parcial

Descrição da vaga

WIE JE BENT

Vroeg uit de veren en dan op tijd naar huis, is voor jou ideaal te combineren met je bezigheden op de dag? Lees dan vooral verder en solliciteer op deze leuke, diverse baan bij onze Logistieke afdeling. Als medewerker goederen ingangscontrole ben je verantwoordelijk dat het lossen van de vrachtwagens die bij IKEA komen zo efficiënt en nauwkeurig mogelijk gebeurd. Je bent een aanpakker en stuurt graag aan op een soepel proces. Je hebt snel een goed plan en brengt dit met gemak over op de chauffeurs en collega's die de vrachtwagen lossen. Ook nog eens een ster in verschillende talen, of je komt met Google translate ook ver? Dan zoeken wij jou!

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
- Je werkt bent in ieder geval flexibel inzetbaar in de vroege ochtenden (5-10 uur). Daarnaast ben je bij voorkeur ook op andere tijden inzetbaar en kan je 19 uur per week werken.
- Je bent punctueel, secuur en werkt nauwkeurig, dit geldt ook voor de administratieve taken van deze functie
- Je bent enthousiast, zelfstandig en kan makkelijk schakelen tussen werkzaamheden
-Je ziet kansen om te verbeteren en houdt ervan om hiervoor in de details te duiken
-Je hebt ambitie om door te willen groeien in ons bedrijf, denk hierbij aan de afdeling stockcontrole.
- Je hebt ervaring met fysiek zwaar werk, bent ouder dan 18 jaar en beschikt over eigen vervoer i.v.m. werktijden.

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

Als medewerker Logistiek zorg je samen met je collega's voor dat de winkel netjes en goed gevuld is en dit alles op een veilige en zo efficiënt mogelijke wijze gebeurd. Vandaag ben je echter de gatekeeper (zo noemen we bij IKEA de medewerker die de goederen ingangscontrole doet)

Hoe je dag er uit kan zien: je start vandaag om 5 uur. Bij aanvang krijg je instructies mee voor deze werkdag. Je weet hoeveel vrachtwagens en om welk tijdstip ze komen en ook hoeveel collega's er zijn die kunnen lossen. Je bedenkt gelijk je aanpak voor de ochtend, je wilt graag dat de wagen met de artikelen die vanmorgen echt gevuld moeten worden in het verkoop, als eerste gelost wordt. Dat is belangrijk, anders kan de klant deze producten niet kopen en dat is zonde. Verder zie je op de lijst dat er ook een wagen komt met veel pallets die weggedraaid moeten worden in de stellingen in het magazijn. Je zorgt ervoor dat de chauffeur zijn vrachtwagen op de juiste plek zet, waardoor de kortste rijroute ontstaat voor de losser. Lekker efficiënt, scheelt tijd en daardoor zorg je voor een beter proces. Je ontdekt dat er een beschadigde pallet tussen de vracht zit, daar wordt gelijk een foto van gemaakt en zorg je dat de administratie zo van verwerkt wordt dat jullie deze pallet vergoed krijgen. Zo zorg je ervoor dat jouw afdeling niet voor deze kosten opdraait. Het is bijna 10 uur, je zorgt ervoor dat de laadloskade netjes achtergelaten wordt en ruimt zelf nog even de laatste afvalbakken met karton op.

ONS TEAM BINNEN IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:
- We bieden door onze toeslagen op bepaalde uren gedurende de hele week een heel aantrekkelijk salaris.
Als je 21 jaar of ouder bent, is je bruto uurloon €10,91. Echter verdien je op de ochtenden, tussen 5 en 7 uur en in de avonden na 19 uur €16,36. Op de zaterdagavond na 19 uur en de gehele zondag verdien je zelfs €21,82.
- 8% vakantiegeld in mei
- Een 13e maand in december
- 15% personeelskorting (na doorlopen van proeftijd) bij alle IKEA-winkels in Nederland
- Volledige vergoeding voor reizen met het OV tijdens het woon-werk verkeer
- Een leuke, uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid
- Een informele en open werksfeer waar jouw doorgroeiontwikkeling telt!

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Solliciteer dan direct en beantwoordt zo nauwkeurig mogelijk de vragen, die je in de volgende stap krijgt.

Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatie procedure.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!