Skip to main content

Bijbaan verkoopmedewerker keuken

Duiven, Guéldria - Explorar localização Vendas & Comercial Tempo parcial

Descrição da vagaBijbaan verkoopmedewerker keukens
Hej verkoopmedewerker keukens! Help klanten om van hun keuken een droomkeuken te maken. Samen met je collega’s inspireer je honderden klanten. Van grote orders tot kleine bestellingen. Met de focus op sustainability. En voor 12 of 16 uur per week. Je krijgt een kick van commerciële successen! Je zal vooral worden ingepland op de avonden, de weekenden en tijdens schoolvakanties. Dat past toch perfect naast je andere bezigheden? En of dat allemaal kan bij de IKEA-vestiging in Duiven? Zeker weten!

EEN WERKPLEK WAAR JE JE THUIS VOELT
Klanten zien vertrekken met jouw aangeraden producten en een grote glimlach. Of misschien zelfs met een complete droomkeuken. Daar krijg je een energie boost van. Voordat het zover is, krijg je eerst een uitgebreide inwerkperiode. Wel zo fijn, want dan leer je direct de fijne kneepjes van het vak als verkoopmedewerker keukens. En daarna? Dan werk je 12 of 16 uur per week samen met een hecht team. Wat je precies doet? Denk aan het:
-verkopen van keukens.
-helpen van klanten. Ze komen zelfs terug speciaal voor jouw adviezen.
-voeren van gesprekken met klanten om hun droomkeuken te realiseren.
-verwerken van kleinere orders.
-nauwkeurig vastleggen van alle administratie.

DIT IS IKEA
Kan je het je voorstellen? IKEA is ooit begonnen als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland. En ondertussen te vinden in 63 landen met een uniek assortiment. Met trots! Het liefst zijn alle 6.000 collega’s in Nederland de hele dag bezig met het overtreffen van alle klantverwachtingen. Sterker nog, we gaan nog veel verder dan dat. Het is ons doel dat ons bedrijf een positieve (duurzame) verandering realiseert in de samenleving. Daarom zeggen we ook: “We hebben een passie voor het dagelijks leven thuis. We willen een beter dagelijks leven mogelijk maken voor zoveel mogelijk mensen.”

Werken in een team waar iedereen 100% voor elkaar klaarstaat. Dat zie je helemaal zitten. Op onze keukenafdeling in Duiven werk je samen met je collega's. Waaronder jouw buddy die je coacht. Soms is het even hollen en sprinten tijdens de piekmomenten. En op de momenten wanneer het iets rustiger is, pak je zelf allerlei taken op. Zo vliegt de dag voorbij én leer je ondertussen ook je collega’s goed kennen. Want samenwerken doen we graag, goed en veel.

DIT BEN JIJ
Jouw werk als verkoopmedewerker keukens is een ware breinbreker. We noemen het ook wel ‘werk op niveau’, want er komt veel kijken bij het samenstellen van droomkeukens. Die uitdaging durf je aan. Vol overtuiging maak je van alle klanten fans en laat je zien dat je timemanagement tot in de seconde onder controle hebt. Ook ben je het best te beschrijven als een snelle denker met een gezonde dosis lef. En om het af te maken heb je:
-een MBO+ werk en denkniveau.
-de handigheid om je systemen snel eigen te maken.

GOED VOOR ONZE AARDE EN VOOR JOU
Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou. Je ontvangt bij ons in deze rol:
- Als je 21 jaar of ouder bent, verdien je €11.58. Op doordeweekse dagen voor 7 en na 19 uur is je uurloon door de geldende toeslag €17.37 en op de zaterdagavond na 19 uur en de gehele zondag wordt dit zelfs €23.16. (Deze bedragen zijn bruto per uur)
- 8% vakantiegeld in mei en een vaste 13e maand in december
- 15% personeelskorting (na doorlopen van proeftijd) bij alle IKEA-winkels in Nederland
- Een leuke, uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid
- Een informele en open werksfeer waar jouw ontwikkeling telt!

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Solliciteer vandaag nog! Upload je CV en motivatiebrief en solliciteer en beantwoord zo nauwkeurig mogelijk de vragen, die je in de volgende stap krijgt.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!