Skip to main content

IKEA Helsingborgs och Malmös varuhus söker Praktikant till People & Culture-avdelningen under våren 2022.

Helsingborg, Skåne County - Explorar localização Pessoas & RH Intern

Descrição da vaga

WHO YOU ARE

Från Sveriges djupa skogar har vi spridit vår kultur och värderingar världen över. I hjärtat av vårt erbjudande finns våra vackra heminredningsprodukter och -lösningar, tillverkade med omsorg om vår planet, som når miljontals kunder. I hjärtat av vår verksamhet finns våra underbara medarbetare som representerar mångfald i alla dimensioner och passion för livet hemma. Vi bidrar alla med våra unika egenskaper och vi vill växa och utvecklas tillsammans. Vår vision, ”att skapa en bättre vardag för de många människorna” inspirerar och vägleder oss i allt vi gör. Det här är IKEA.

VAD VI ALLA HAR GEMENSAMT

Vi lever upp till våra värderingar

Du är dig själv, och respekterar och inkluderar samtidigt andra.

Passion för heminredning

Presterar och levererar samtidigt som vi lär oss och utvecklas

Ha roligt!

A DAY IN YOUR LIFE WITH US

Vi söker en praktikant för att bland annat koordinera 2022 års sommarrekrytering. Du som söker har läst minst 2-3 år på din utbildning, Personalvetarprogrammet eller motsvarande. Du har ett stort intresse för det breda personalarbetet, samtidigt som du brinner för att placera rätt person på rätt plats.

Vi söker dig som är snabblärd och handlingskraftig. Du ska trivas i en miljö som präglas av högt tempo och flexibilitet. Som person ser vi gärna att du är strukturerad, drivande, utåtriktad och med ett öga för detaljer. Tidigare erfarenhet av IKEA är starkt meriterande.

Dina arbetsuppgifter kommer vara:

I nära samarbete med vår Market Areas rekryteringsspecialister koordinera IKEA Helsingborgs sommarrekrytering.

Tillsammans med cheferna i varuhuset intervjua och göra urval för lämpliga kandidater till våra olika avdelningar.

Stötta i den fortsatta rekryteringsprocessen avseende referenstagning och introduktionsplanering.

IKEAs uniform är en viktig del av våra värderingar och under våren kommer den få nytt utseende! Projektledning av denna förändring är en av dina uppgifter.

Utöver dina huvudsakliga ansvarsområden ovan kommer du vara behjälplig med allehanda dagliga sysslor på vår People & Culture avdelning. Under hela praktikperioden kommer du ha löpande avstämningar med handledning med People & Culture avdelningen.IKEA is all about people, and our team make sure to bring the best people on board to keep our strong spirit of togetherness. We believe that different experiences and backgrounds collectively make us wiser and stronger, and we ensure that our co-workers bloom into their best selves as they contribute to our business.

QUESTIONS AND SUPPORT? LET'S CONNECT!

Annonsen avser två praktikplatser varav den ena är förlagd på IKEA i Helsingborg och den andra på IKEA i Malmö. Har du några frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta People & Culture generalist för motsvarande varuhus;

Helsingborg; Sabina Peurell, sabina.peurell@ingka.ikea.com.

Malmö; Lotta Bååth, lotta.baath1@ingka.ikea.com.

Praktikperioden, som är obetald, pågår under 12-16 veckor med tillträde i början i av januari eller enligt överenskommelse. De första veckorna ägnas åt en introduktion på varuhusets samtliga avdelningar för att du ska lära känna vår verksamhet. Arbetstiden varierar på mellan 32-40 tim/v under praktikperioden. Uppdraget kan innefatta arbetstid på kvällar och helger.

Urval sker löpande, och annonsering tas bort när vi har hittat rätt kandidat, dock är sista ansökningsdag 211031. Din ansökan tillsammans med cv och personliga brev skickas in via vår hemsida.

Välkommen med din ansökan!