Skip to main content

Bijbaan Duurzaamheid

Hengelo, Netherlands - Explorar localização Sustentabilidade Tempo parcial
Candidatar-me agora

Descrição da vagaJij wordt blij van de ruimte die je bij ons krijgt om binnen de gestelde grenzen je eigen ding te doen. Je hebt veel flexibiliteit in werkzaamheden en werktijden. En wij worden op onze beurt weer blij van jou als nieuwe collega in onze winkel. Intern noemen wij deze functie ook wel: “Recovery Co-worker”. Je werkt als Recovery Co-worker bij IKEA Hengelo voor 12 uur per week. Dat kunnen weekenden of avonden zijn. Ideaal te combineren met jouw privéleven! En als kers op de taart kom je ook nog eens terecht in een tof team.

Wat je dagelijkse werkzaamheden zullen zijn

Je schakelt gemakkelijk tussen verschillende taken, zoals het herstellen van verpakkingen, het verkopen van artikelen in de Tweedekanshoek, het bijdragen aan het optimaliseren van afvalstromen. Je analyseert de redenen waarom artikelen terugkomen, beschadigen en gaat op zoek naar de oorzaak zodat je weet op welk vlak verbetering nodig is. Ook Quality is hier een onderdeel van. IKEA waakt over de kwaliteit van producten en onderneemt actie als een product niet aan de voorwaarden voldoet. Je werk samen met collega’s van andere afdelingen en geeft feedback wanneer de situatie hierom vraagt. Jij zorgt ervoor dat onze klanten altijd met een positieve indruk van IKEA de winkel weer verlaten.

Ons team binnen IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

Wie je bent

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden, Je hebt/bent/kan:
• Commerciële ervaring (klant in focus).
• Milieubewust en vindt het leuk om klantcontact te combineren met werk achter de schermen.
• Probleemoplossend vermogen: je bent in staat om achterliggende oorzaken te achterhalen en betere werkmethodes te bedenken.
• Zelfstandig werken en stelt de juiste prioriteiten en op basis daarvan kan je het werk indelen en uitvoeren.
• Op een goede proactieve manier feedback te geven aan je collega’s en manager.
• Inzetbaar op doordeweekse avonden van 17:00 tot uiterlijk 20:30 en op weekenddagen van 08:00 tot 18:30
• Affiniteit met duurzaamheid en bent bereid hier meer over te leren: je pakt daarin een ambassadeursrol.
• Handig met computersystemen
• Flexibel inzetbaar

Goed voor onze aarde een voor jou

Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou:
• Vanaf 18 jaar ontvang je, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, een all-in uurloon vanaf €15.65 per uur. Dit uurloon is inclusief een 13e maand en 8% vakantiegeld. Deze worden standaard in december en mei uitbetaald, maar je kunt ook een aanvraag indienen om deze maandelijks uit te laten betalen. Als je voor dat laatste kiest dan geldt het genoemde all-in uurloon.
• Als je werkt voor 7:00 uur en na 21:00 uur geldt er een toeslag. Op zondag en tijdens feestdagen ontvang je gedurende de hele dag een toeslag.
• Een collectieve bonusregeling. Deze wordt jaarlijks vastgesteld en bedraagt maximaal 150% van je bruto maandsalaris.
• Reiskosten voor het openbaar vervoer worden 100% vergoed. Woon je binnen een straal van 5 tot 20 km van de IKEA vestiging? Dan kun je ook kiezen voor een leasefiets. Reis je niet met het openbaar vervoer of met een leasefiets? Dan krijg je een tegemoetkoming in de reiskosten van € 0,19 per kilometer (tot maximaal 200 euro per maand).
• 15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland.
• Een informele en open werksfeer waar jouw ontwikkeling telt

Maak deel uit van een inspirerende, plezierige en snel ontwikkelende omgeving. Solliciteer direct naar je nieuwe job. Daarna:
• bellen we je binnen 5 werkdagen voor een korte kennismaking.
• hoor je binnen 7 dagen of je bent aangenomen!

Kom werken in een wereld van ideeën!