Skip to main content

Horeca bijbaan

Zwolle, Overissel - Explorar localização Comida & Restaurante Tempo parcial

Descrição da vaga

WIE JE BENT

IKEA Zwolle Horeca 12 tot 16 uur

Bij IKEA Zwolle zijn we op zoek naar nieuwe collega’s voor onze Food afdeling. Met een restaurant, een personeelsrestaurant, de Bistro (bekend van de hotdogs) en de Swedish Food Market is geen een dag hetzelfde bij IKEA Food. Als Food medewerker werk je graag in teamverband, bezorg je onze bezoekers een fijn dagje uit en werk je in een voedselveilige werkomgeving. In ruil daarvoor ontvang je een goed salaris met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
- Je bent enthousiast, positief: stilzitten is voor jou geen optie
- Je bent op zoek naar afwisseling: eentonig werk is aan jou niet besteed
- Je hebt aandacht voor onze bezoekers en collega’s
- Je bent doordeweeks ’s avonds inzetbaar (vanaf 17.00 uur), in het weekend overdag en ’s avonds en in de vakanties wil je graag meer uren werken.
- Je hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau;

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

Een rooster krijg je van ons vier weken vooruit. Zo weet je op tijd waar je aan toe bent en kun je je bijbaan bij IKEA Food goed combineren met je studie, stage en hobby’s. Je werkt drie dagen per week, waarbij je per week een ander rooster zal hebben. Zo werk je bijvoorbeeld dinsdagavond in de Bistro, sta je vrijdagavond achter het buffet om de maaltijden te serveren en werk je zaterdagmiddag in de spoelkeuken. De week daarna sta je op andere dagen weer op andere plekken ingepland.
Een bijkomend voordeel van het werken bij IKEA Food: door de openingstijden van de winkel ben je niet tot midden in de nacht aan het werk. Doordeweeks en op zaterdag ben je uiterlijk 22.00 uur klaar. Zo wordt werken in de horeca wel heel leuk!

ONS TEAM BINNEN IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren.

In ons IKEA restaurant kan je proeven dat IKEA uit Zweden komt. Hier worden vaak aankoopbeslissingen genomen, wat jouw werkplek ontzettend belangrijk maakt. De afdeling IKEA Food bestaat uit meerdere deelgebieden, namelijk het restaurant, de keuken, Swedish Food Market & Bistro. Mede door jouw werk wordt een bezoek aan IKEA voor de klant echt een dagje uit.

WAT VERDER BELANGRIJK IS

IKEA Zwolle Horeca 12 tot 24 uur

Wat kan je van ons verwachten

- Een goed salaris, vanaf 21 jaar verdien je E 11.18 per uur.
- Diverse toeslagen die je salaris nog aantrekkelijker maken; waaronder 100% toeslag op de zondag
- Een 13e maand (dat lees je goed, een bijbaan waarbij je dus een extra maand krijgt uitbetaald)
- Een volledige vergoeding voor reizen met het OV
- Een competitief team dat de beste wil zijn, oog heeft voor elkaar en altijd voor elkaar klaarstaat
- Een informele werksfeer die ervoor zorgt dat iedereen zich welkom voelt bij ons

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf aan het werk bij IKEA Food? Fantastisch!
Upload je CV en geef in jouw motivatiebrief in ieder geval antwoord op de volgende 2 vragen:
-Waarom verwacht je bij IKEA Food te passen?
-Wat spreekt jou aan in deze vacature bij IKEA Food?
(je motivatiebrief voeg je toe in het uploadveld onder “Deel wat meer” op de sollicitatiepagina

Om te ontdekken wat de collega’s van IKEA drijft; klik op de link UPPDRAG bovenaan de pagina (naast het IKEA-logo). Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.


Wij kijken uit naar je sollicitatie